Ma - Vr 08.00 - 21.30Zaterdag volgens afspraak+03 296 77 19info@pgcdezaat.bePGC De ZaatPhilippe Saveryslaan 43, 9140 TemsePGC De Zaat JuniorPhilippe Saveryslaan 336, 9140 Temse


Onze praktijk


kinesitherapie

Kinesitherapie

Beter leren bewegen of herstellen na een pijnlijke val of zware blessure? Het zijn maar een paar scenario’s waarbij u een beroep kunt doen op onze kinesisten. Onze specialisten staan u met raad en daad bij en begeleiden u doorheen uw revalidatieproces.


LEES MEERLogopedie

Onze logopedisten behandelen kinderen volwassenen met stoornissen op het gebied van spraak, taal stem en gehoor. Naast de behandelingen houden ze zich ook bezig met preventie en onderzoek naar verschillende leerstoornissen.


LEES MEER

logopedie

psychologie

Psychologie

Dankzij een geïntegreerde holistische aanpak en elementen uit de gedragstherapie en de gezondheidspsychologie werkt onze psycholoog niet alleen op de korte termijn, maar heeft hij ook aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Meteen ook de rode draad doorheen de filosofie van onze praktijk.


LEES MEERPodologie

Problemen en afwijkingen die opduiken ter hoogte van de voet, dat is voer voor onze podologen. Zowel kinderen en volwassenen als ouderen kunnen bij de podoloog terecht met voet-, pijn- en bewegingsproblemen. Daarnaast begeleiden onze podologen ook zeer specifieke doelgroepen zoals (top)sporters, diabetici en reumapatiënten.


LEES MEER

podologie

voedingsadvies

Diëtetiek

Gezondheid en voeding gaan nauw samen. Door gezond te eten bereik je niet alleen fysieke gezondheid maar ook mentale gezondheid. Maar wat moet je dan eten en hoeveel? In welke producten zitten goede voedingsstoffen en in welke producten zitten juist slechte stoffen?


LEES MEERGroepslessen

Binnen PGC De Zaat is het ook mogelijk groepslessen te volgen. Vanuit onze visie als zorgverleners vinden we gezond bewegen erg belangrijk. Een goede begeleiding mag daarbij niet ontbreken en daarom bieden we groepslessen aan met specialisten.


LEES MEER

yoga


Contacteer ons


Praktijkadressen

PGC De Zaat

Philippe Saveryslaan 43

9140 Temse


PGC De Zaat Junior

Philippe Saveryslaan 336

9140 Temse


Maatschappelijke zetel

Kinesitherapie De Zaat GCV

KBOnr: BE0829.608.336

Philippe Saveryslaan 147

9140 Temse


Volg ons op sociale mediaCopyright PGC De Zaat 2024. Alle rechten voorbehouden