Ma - Vr 08.00 - 21.30Zaterdag volgens afspraak+03 296 77 19info@pgcdezaat.bePGC De ZaatPhilippe Saveryslaan 43, 9140 TemsePGC De Zaat JuniorPhilippe Saveryslaan 336, 9140 Temse


Rugschool


rugschool

Een groot deel van de bevolking (+/- 30%) lijdt aan lage rugklachten. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de oorzaak en therapie van deze problematiek. Hierdoor is de behandeling van lage rugklachten een stuk gerichter en adequater geworden. De behandeling van rugklachten kan plaatsvinden in een acuut, chronisch of een pre- of postoperatief stadium. De meerderheid van de lage rugklachten zijn gebaseerd op verzwakking van de onderrug en we spreken dan van instabiliteit.

Voordat u deelneemt aan de rugschool zal er eerst een intake plaatsvinden (als u al bij ons in behandeling bent kunt u direct instappen in de rugschool). Van daaruit wordt er gekeken naar een specifiek programma met als doel u klacht het beste te behandelen. De rugschool richt zich dan ook op een vermindering van de klachten op langere termijn.

Naast het verbeteren van het houdings- en bewegingsgedrag bestaat de rugschool uit een langdurig oefenprogramma. Dit programma is erop gericht de kracht en de coördinatie van de lage rug te verbeteren.

Ja, ik wil deelnemen aan de rugschoollessen  Contacteer ons


  Praktijkadressen

  PGC De Zaat

  Philippe Saveryslaan 43

  9140 Temse


  PGC De Zaat Junior

  Philippe Saveryslaan 336

  9140 Temse


  Maatschappelijke zetel

  Kinesitherapie De Zaat GCV

  KBOnr: BE0829.608.336

  Philippe Saveryslaan 147

  9140 Temse


  Volg ons op sociale media  Copyright PGC De Zaat 2024. Alle rechten voorbehouden