Ma - Vr 08.00 - 21.30Zaterdag volgens afspraak+03 296 77 19info@pgcdezaat.bePGC De ZaatPhilippe Saveryslaan 43, 9140 TemsePGC De Zaat JuniorPhilippe Saveryslaan 336, 9140 Temse


Diagnostiek


Als ouder heeft u soms vragen over de ontwikkeling en/of het gedrag van uw kind. Op school of thuis merken leerkrachten en/of ouders dat er mogelijk moeilijkheden zijn in de ontwikkeling van het kind. Binnen ons centrum kunnen we u hiermee helpen en bekijken we de diagnostiek vanuit onze verschillende disciplines.

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we ons afstemmen op de hulpvraag van de ouders en/of de verwijzer. Hierin bespreken we de mogelijke verdere stappen (onderzoeken) en welke disciplines daarbij kunnen helpen.

De onderzoeken richten zich op de verschillende domeinen: intelligentie, aandacht, gedrag, beleving, motoriek, taal en communicatie.
Voor welke onderzoeken kunt u bij ons terecht:

  • Intelligentie-onderzoek
  • Aandachtsonderzoek
  • Gedragsonderzoek
  • Belevingsonderzoek
  • Motorisch onderzoek
  • Taal en communicatie-onderzoek

Al deze onderzoeksgegevens worden verwerkt in een verslag met daarin een advies over de mogelijke therapie en ondersteuning. Daarna kunnen we u verder helpen voor het stellen van een eventuele diagnose. We werken samen met een praktijk van kinderpsychiaters, die aan de hand van onze verslagen en eigen bevindingen een eventuele diagnose kunnen stellen. Natuurlijk mag dit ook gebeuren door een arts of kinderpsychiater naar eigen keuze.


MAAK EEN AFSPRAAK


Contacteer ons


Praktijkadressen

PGC De Zaat

Philippe Saveryslaan 43

9140 Temse


PGC De Zaat Junior

Philippe Saveryslaan 336

9140 Temse


Maatschappelijke zetel

Kinesitherapie De Zaat GCV

KBOnr: BE0829.608.336

Philippe Saveryslaan 147

9140 Temse


Volg ons op sociale mediaCopyright PGC De Zaat 2024. Alle rechten voorbehouden