Ma - Vr 08.00 - 21.30Zaterdag volgens afspraak+03 296 77 19info@pgcdezaat.bePGC De ZaatPhilippe Saveryslaan 43, 9140 TemsePGC De Zaat JuniorPhilippe Saveryslaan 336, 9140 Temse


Slim afvallen


Overgewicht behoort tot één van de meest besproken onderwerpen. Er zijn boeken vol geschreven over de aanpak van deze kwaal en er bestaan tal van vermageringsdiëten en vermageringsmethoden. Enkele voorbeelden: komkommerslank, Seabo-line, appelslank, Fitness center, Michel Montignac dieet, Je leven lang fit, proteïnedieet.

Ondanks alles wat over dit onderwerp wordt gezegd en geschreven, bestaat er bij het grote publiek weinig kennis over de oorzaken van overgewicht, de risico’s ervan, goede voeding bij overgewicht en de nadelen en schadelijke gevolgen van herhaald afvallen.


voedingsadvies-afvallen

Vaak ontbreekt een goede begeleiding van hen die willen vermageren, waardoor de afvalpoging wordt gestaakt. Soms probeert men af te vallen met behulp van een dieet dat totaal ongeschikt is voor de persoon in kwestie. Immers, niet elk mens is hetzelfde, wat goed past bij de een, kan averechts werken bij de ander.

Tijdens deze consultaties gaat de aandacht uit naar het samenstellen van een juist voedingspatroon. We streven naar uw ideale gewicht en een gezonde, evenwichtige voeding. We werken niet enkel op korte termijn, maar je zal op langere termijn gezonde en evenwichtige eetgewoontes ontwikkelen.

Om dit alles te kunnen bereiken beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin gegevens worden genoteerd en uw huidige voedingspatroon in kaart wordt gebracht. Tevens worden er diverse metingen verricht zoals vetmeting, taillemeting, gewicht en BMI waardoor we een behandelplan kunnen opstellen.


Contacteer ons


Praktijkadressen

PGC De Zaat

Philippe Saveryslaan 43

9140 Temse


PGC De Zaat Junior

Philippe Saveryslaan 336

9140 Temse


Maatschappelijke zetel

Kinesitherapie De Zaat GCV

KBOnr: BE0829.608.336

Philippe Saveryslaan 147

9140 Temse


Volg ons op sociale mediaCopyright PGC De Zaat 2024. Alle rechten voorbehouden