Ma - Vr 08.00 - 21.30Zaterdag volgens afspraak+03 296 77 19info@pgcdezaat.bePGC De ZaatPhilippe Saveryslaan 43, 9140 TemsePGC De Zaat JuniorPhilippe Saveryslaan 336, 9140 Temse


Kinderpsychologie


Sinds november 2017 werkt Lisa bij PGC De Zaat, waar ze instaat voor individuele psychologische begeleiding, sociale vaardigheidstraining en psychodiagnostisch onderzoek van kinderen. Ze volgt regelmatig bijscholing zodat ze mee is met de meest recente ontwikkelingen in haar vakgebied.

Lisa studeerde in 2015 af als klinisch psychologe aan UGent. Daarnaast volgende ze nog enkele cursussen en extra opleiding die vooral gericht waren op ontwikkelings- en aandachtsstoornissen.

Bij Lisa kunnen kinderen terecht met uiteenlopende moeilijkheden. Sommige problemen kan je niet alleen oplossen of soms heb je hulp nodig van buitenaf. Vanuit een ontwikkelingsgerichte, cognitief gedragstherapeutische en oplossingsgerichte visie gaat ze aan de slag via spel of gesprek. De begeleidingen worden afgestemd op de individuele hulpvraag en kan voor iedereen iets anders betekenen.Allereerst worden de ouders uitgenodigd voor een verkennend gesprek. Er wordt nagegaan welke bezorgdheden u als ouder heeft alsook wordt er dieper ingegaan op de ontwikkelingsgeschiedenis van het kind (motorische, emotionele, sociale ontwikkeling en taalontwikkeling). Hierop volgen een aantal gesprekken met het kind, om hierna terug samen te denken wat jullie als ouders en jullie kind verder op weg zet. Hieruit kan een verdere opvolging of psychologische begeleiding van het kind en/of ouders volgen. Dit alles in een open, ondersteunende en veilige therapeutische werkrelatie.
Naast individuele begeleiding, zijn ook ouderbegeleiding of opvoedingsondersteuning mogelijk.

Doelgroep: kleuter- en lagereschoolkinderen. Indien u bezorgdheden hebt omtrent uw adolescent, kan dit mits overleg ook opgestart worden.

Afspraken: telefonisch via 0477/59.59.67 of lisa.psychologie@gmail.com

Erkenningsnummer bij de Psychologencommissie (Compsy): 912118479
Voor terugbetalingen kan u best contact opnemen met uw mutualiteit of op www.vlaamspatientenplatform.be


MAAK EEN AFSPRAAK


Tarieven
Gelieve een afspraak 24u op voorhand te annuleren. Bij een laattijdige annulering zal deze sessie aangerekend worden (uitgezonderd overmacht).

Psychodiagnostische testing
Intelligentieonderzoek i.k.v. logopedie: € 100
Intelligentieonderzoek: € 160
Aandachtsonderzoek: € 180
Autismespectrumonderzoek: € 250

Psychologische begeleiding
Intakegesprek: € 45
Consultatie: € 50
Adviesgesprek: € 30
Schooloverleg: € 30Contacteer ons


Praktijkadressen

PGC De Zaat

Philippe Saveryslaan 43

9140 Temse


PGC De Zaat Junior

Philippe Saveryslaan 336

9140 Temse


Maatschappelijke zetel

Kinesitherapie De Zaat GCV

KBOnr: BE0829.608.336

Philippe Saveryslaan 147

9140 Temse


Volg ons op sociale mediaCopyright PGC De Zaat 2024. Alle rechten voorbehouden