Zwangerschapsyoga


zwangerschapsyoga

Tijdens de zwangerschap vinder er veel veranderingen plaats, zowel op lichamelijk vlak als op emotioneel gebied. Yoga heeft tot doel het lichaam soepeler en sterker te maken en de geestelijke groei van de aanstaande mama?s te bevorderen.

Ook kan yoga een leidraad vormen voor toekomstige moeders die de zwangerschap en vooral de bevalling met angst tegemoet zien. Deze angst komt vaak voort uit onwetendheid en onbekendheid met wat er allemaal staat te gebeuren. Een goede voorbereiding is daarom noodzakelijk.

Het doel van de yoga is: versoepelen van de spieren, verstevigen van de spieren, betere toevoer van energie en evenwicht in lichaam en geest.

Er wordt gestart met zwangerschapsyoga vanaf 16 weken. Voor deze periode zijn de aanstaande ouders meestal nog bezig met wennen aan het feit van zwanger zijn en wil men meestal afwachten tot de eerste 12 weken voorbij zijn. Ook doen er zich in deze periode vaak ongemakken voor zoals vermoeidheid en misselijkheid.

Vanaf 16 weken maken deze plaats voor vreugde omtrent de zwangerschap en kan het genieten en de voorbereiding op wat gaat komen volop beginnen.

Ja, ik wil deelnemen aan de zwangerschapsyoga-lessenContacteer ons


Praktijkadressen

PGC De Zaat

Philippe Saveryslaan 43

9140 Temse


PGC De Zaat Junior

Philippe Saveryslaan 336

9140 Temse


Maatschappelijke zetel

Kinesitherapie De Zaat GCV

KBOnr: BE0829.608.336

Philippe Saveryslaan 147

9140 Temse


Volg ons op Facebook